Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte gerçek niyetleri

ABD'nin en önemli televizyon kanallarından biri olan ABC'de yayınlanan 'Designated Survivor'ın bu sezon yayınlanan yedinci bölümünde; Batı'nın Türkiye'yi kuşatmak, NATO üzerinden adeta şantaj yapmak için nasıl can attığı ortaya çıktı.
Dizide, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'i sembolize eden 'Nuri Şahin' adlı karakterin, Türk Cumhurbaşkanı 'Fatih Turan' tarafından ülkeye iadesi isteniyor. ABD Başkanı 'Kirkman' ise 'Cumhurbaşkanı Turan'ı, 'Nuri Şahin'i 'demokrasi havarisi' ilan etmekle tehdit ederek Türkiye'nin NATO'dan çıkmasını engellemeye çalışıyor. Bu arada dizide Türkiye'nin NATO'dan ayrılmak istemesi, 'Nuri Şahin'in iadesinden sonra ülkedeki üslerin Rusya'ya açılması konuları da işleniyor.
Diyeceğim o ki; Norveç'teki NATO tatbikatındaki rezillik, kişisel bir hata olarak kesinlikle izah edilemez. Belli ki bu 'senaryo' çok önceden vizyona girmiş. Yani NATO'nunki biraz 'planlı tatbikata' benziyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA