Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Siyah Beyaz Aşk’a övgü

Okurlarımız her zaman olumsuz eleştiriler için klavye başına geçmiyorlar. Hak edene hakkını verme ve takdir etme konusunda da ellerine kimse su dökemiyor. İşte köşemizin müdavimlerinden Ayşe Şenel'in 'Siyah Beyaz Aşk' dizisi hakkındaki övgü dolu satırları:
"Sayın Aytuğ merhaba, size son zamanlarda izlemeye başladığım bir dizi hakkında yazmak istiyorum. 'Siyah Beyaz Aşk' gerçekten harika bir dizi. Konusunun farklı olması bizi en çok çeken özelliklerinden biri. Ayrıca her cümlesi ayrı bir hayat dersi. İnsanlara dışarıdan bakıp yargılamamanın en güzel anlatımı bence. Kötü bildiğimiz insanların aslında içinde iyilik, iyi bildiklerimizin ise kötülük barındırabileceklerini en güzel şekilde anlatıyor. Ya oyunculuklar? İbrahim Çelikkol adeta oyunculuğunun zirvesinde. Bu rol sanki tam da ona göre yazılmış. Birce Akalay yine aynı güzellikte oynuyor. İkisi de resmen döktürüyorlar. Tek korkumuz, dizileri kolay harcayan Kanal D'de oynuyor olması. Bize uzun bir zaman sonra dizi gününü sabırsızlıkla bekleten, fragman yolu gözleten bu dizide emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Yolu, izi açık olsun diyoruz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA