Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sanatçı dostu Cumhurbaşkanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her yıl yaptığı gibi ödül töreninin ardından Külliye'nin kış bahçesinde düzenlenen resepsiyona katılıp sanatçıların arasına karışarak onlarla uzun uzun sohbet etti. Bu sohbetlerden biri vardı ki, kahkahalar salonu çınlattı. Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanı ile sohbeti sırasında cebinden bir tespih çıkartıp Erdoğan'a uzattı. O sırada grubun içinde yer alan Kadir Çöpdemir atıldı: "Sayın Cumhurbaşkanım, hep 33'lük tespih getirip işi atlatıyor." Hemen yanındaki Hasan Kaçan tamamladı: "Evet ya, aslında 333'lük getirse yine kurtarmaz..." Bu sözlerin ardından hem Cumhurbaşkanı, hem de etrafındaki sanatçı dostları gülmeye başladı.
Erdoğan ile resepsiyonda en uzun süre sohbet eden kişilerden biri de 'Kurtlar Vadisi'nin 'Polat AlemdarNecati Şaşmaz'dı. Malum, 'Kurtlar Vadisi', 15 Temmuz'a atıfta bulunduğu iddia edilen sahneleriyle gündem olmuş, bir daha da ekrana gelememişti. Görüşmenin ardından son derece mutlu ve umutlu gördüğüm Necati'yi şöyle bir yokladım. Olayı öğrendim ama Necati'ye söz verdiğim için yazamıyorum. Yine de şu kadarını söyleyebilirim: 'Kurtlar'ı özleyenlerin hasreti uzun sürmeyecek gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA