Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz’dan yılın şakası

'Beyaz Show'da bu hafta izleyenleri çok güldüren bir şaka vardı. Beyaz, bu haftaki konukları Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile birlikte Eskişehir'deki balmumu heykel müzesine gitti. Kendi heykelinin yerine geçti, yanına da Cemcir ile Kural'ı alıp kıpırdamadan heykel gibi poz verdi. Ziyaretçiler önce "Vay be, tıpkı gerçeği gibi yapmışlar" diyerek hayranlıklarını ifade ettiler. Ancak heykellerin göz kırptığını, güldüğünü, hatta üzerlerine yürüyüp kendilerine sarıldığını görünce çığlık çığlığa kaçıştılar.
Ziyaretçiler arasında öyle ilginç tepkiler vardı ki... Bir teyzem hiç istifini bozmadan, "Biz buradan da alışveriş merkezine gideceğiz" dedi.
Sanırım, yaşadığı şokla şuurunu filan yitirmişti. Bir genç kız, üzerine doğru yürüyen Beyaz'dan kaçarken arkadaşına soruyordu: "Sahici mi bu ya?" En ilginç tepkilerden biri de genç bir adamdan geldi. Beyaz'ın balmumu heykelinin canlandığını görünce bugüne kadar duyulmamış bir intizarda bulundu:
"Allah derdini almasın e mi!" Ama günün esprisi, stüdyodaki laf kalabalığında karambole geldi.
Murat Cemcir dedi ki, "Biz olunca balmumu değil, mal bu mu oluyor..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA