Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Survivor’da boğulmak...

Geçen hafta 'Survivor'da son derece tehlikeli bir durum yaşandı. Yüzme bilmeyen yarışmacı Funda, denize kurulan parkurda yüzmeye çalışırken bir anda çırpınmaya, su yutmaya başladı. Diğer yarışmacılar koşup yetişmese kızcağız -Allah korusun- ilk Survivor şehidi olarak tarihe geçecekti.
Ancak All Star yarışmacıları, birkaç gün sonraki havuzlu yarışmada Gönüllüler takımının yüzme bilmeyen iki elemanı Funda ve Cumali'yi 'özellikle' tercih edince; hem karşı takımdan, hem de izleyicilerden büyük tepki aldılar. Daha önce topyekun Nagihan'ı hedef alarak tepki toplayan All Star ekibi, böylelikle seyirci nezdinde 'antipati katsayısını' hızla artırdı.
Bu arada yüzme bilmeyenlerin 'Survivor'da niye yer aldıklarını sorgulayabilirsiniz.
Bunun yanıtını seçici kurul vermeli. 'Survivor' gibi çoğunlukla suda geçen bir çetin yarışmanın seçmelerinde yarışmacı adaylarının hangi derecede yüzme bildiklerinin yarışmanın ortasında bile anlaşılamaması bana göre büyük ihmal.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA