Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yok böyle tesadüf

Geçen hafta internet sitelerine düşen haber müthişti. 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasının İngiltere versiyonunda Gareth Kendall adlı ampute (el, ayak gibi uzvu olmayan) yarışmacı, 125 bin sterlinlik soruya kadar geldi. Soru açıldığında ise Kendall'ın gözü yaşlarla doldu. Önündeki monitörde 'Urquhart Kalesi'nin kalıntıları nerededir?' sorusunu gören yarışmacı, "Bunun cevabını biliyorum, bacağımı orada kaybetmiştim" dedi. Birkaç yıl önce yaptığı turistik gezi sırasında trafik kazası geçiren Kendall, hastaneye gidene kadar beş kez kalbinin durduğunu ve ölümden döndüğünü, ancak bacağının kurtarılamadığını gözyaşları içinde anlattıktan sonra doğru yanıtı verip 125 bin sterlinin sahibi oldu.
Görüyorsunuz işte, Allah'ın hikmetinden sual olunmuyor. En büyük felaketlerin bile çıktığı bir aydınlık kapı olabiliyor. Sahi, bu olay size, hayatında karşılaştığı olaylardan süzdüğü doğru yanıtlarla 'Milyoner' yarışmasında büyük ödüle ulaşan Hintli gencin hikayesini anlatan ünlü 'Slumdog Millionaire' filmini anımsatmadı mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA