Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Neden ‘Hastasıyız’ demiyor?

Geçen günlerde bu sütunlarda Ayhan Sicimoğlu'nun rol aldığı televizyon reklamında neden alışıldığı gibi 'Hastasıyız' değil de 'Bayılıyoruz' dediğini sorgulamıştım. Köşemizin vefalı fikir tedarikçilerinden değerli okurumuz Haluk Zırh, olaya farklı bir bakış açısı getirmiş:
"Günaydın Sayın Aytuğ. Ayhan Sicimoğlu'nu ben de çok sıkı takip edenlerdenim; çok severek izlediğim bir program ve kişilik. Öyle ki yanında maaş istemeden çantasını taşıyacak kadar programını ve kendisini seviyorum.
'Hastasıyız' kelimesi Sayın Ayhan Sicimoğlu ile özdeşleşmiş bir kelime. Reklamcıların atladığını sanmıyorum.
Bence Sayın Sicimoğlu kabul etmemiştir. Çünkü reklam yayından kalktıktan sonra, kendi programında her 'Hastasıyız' dediğinde, insanların aklına yayından kalkan reklam gelecektir diye düşünmüş olabilir.
'Çakallarla Dans' filminde sanırım 'Hastasıyız' kelimesi kullanılmıştı.
Ben seyrederken bu kelimeyi duyduğumda hemen Ayhan Sicimoğlu gelmişti aklıma. Hatta gönderme mi yapılıyor diye de düşünmüştüm. İyi günler dilerim, kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA