Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İki veda, iki teşekkür

'Aşk ve Mavi'de geçen hafta son derece dramatik bir bölüm vardı.
Emrah Erdoğan'ın canlandırdığı 'Ali' karakteri, ağabeyi 'Cemal' ile kavga ederken düşüp kafasını taşa vurdu ve oracıkta hayatını kaybetti. Emrah, böylelikle diziye veda etmiş oldu.
Emrah'ın kemik bir izleyicisi var. Filmleri, dizileri bu yüzden iyi iş yapıyor. Bu kez de 'Aşk ve Mavi'yi sırtlayıp götürdü. Sayesinde biz de bu sütunlarda diziyle ilgili pek çok yazı kaleme alma fırsatı bulduk. Emrah, görevini en iyi şekilde yerine getirip bayrağı Keremcem'e devretti.
Emrah'a 'hizmeti' için içtenlikle teşekkür ederken, dizi ekibine de naçizane bir önerim olacak: Keremcem'in izleyici profili Emrah'tan çok farklı. Hikayeyi yeniden dizayn ederken bu nüansı ihmal ederseniz, Emrah'ın bıraktığı boşluğu doldurmakta güçlük çekebilirsiniz.
Demedi demeyin.
Bir başka teşekkürüm ise kurulduğu tarihten bu yana, yani 25 yıldır atv'ye hizmet eden ve geçen hafta grupla yolları ayrılan değerli haber spikeri arkadaşım Şebnem Sunar Küçük'e... Tam bir jokerdi. Haber merkezinin en zor zamanlarında, anlı şanlı anchor'ların sapır sapır döküldüğü günlerde voleybol tabiriyle harika 'dublajlar' yaptı, her boşluğu layığıyla doldurdu.
Sabah haberlerini de sundu, ana haberi de, hafta sonu haberlerini de... Siz bakmayın soyadına; o her zaman 'büyük' sundu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA