Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nasıl bu kadar zıvanadan çıktık?

Geçenlerde, Beyaz TV'deki 'Hayatta Her Şey Var' programını sunan Nur Viral ile sohbet ettik. Malum, onun programı medyada çok ses getiriyor. Özellikle de ilişki danışmanı Selin Karacehennem'e canlı yayında yöneltilen birbirinden ilginç ve çoğu da ahlak sınırlarını zorlayan izleyici soruları nedeniyle program sürekli gündeme geliyor.
Nur şöyle dedi: "O izleyici sorularının danışıklı dövüş olduğunu iddia edenler var.
Kesinlikle öyle bir şey söz konusu değil. Hatta biz onları elemek zorunda kalıyoruz.
Sadece yayınlayabileceğimiz gibi olanları verebiliyoruz.
Daha neler var neler... Bir duysan küçük dilini yutarsın.
Yıllardır bu programda öyle şeylere şahit oldum ki! İddia ediyorum, Türkiye'nin cinsel haritası bende..." Gerçekten de ülkede nasıl bir ahlaki erozyon yaşandığını belgeleyen gündüz kuşağı programları var. En ücra köylerde bile yaşananlar, ünlü 'Dallas' dizisine rahmet okutacak cinsten.
Geçenlerde Müge Anlı da programında yaşanan bir olaya isyan etti. Eski kocasının, oğlunu zorla alıkoyduğunu iddia eden Birgül Memiş'in, evladını görebilmek için eski kocasına çıplak fotoğraflarını gönderdiği iddia edildi. Canlı yayına bağlanan Faruk Bey, oğlunun kendi çocuğu olduğuna inandığını söyledi ve DNA testi yapılmasını kabul etti. Birgül Memiş, "Çocuk onun değil" iddiasında ısrar ederken stüdyoya gelen eski eşi Faruk Aydın ise "Ben çocuğumdan ölsem vazgeçmem" dedi.
Sonunda kadına, eski eşe ve 4 yaşındaki çocuğa DNA testi yapılmasına karar verildi.
Şimdi tüm Türkiye sonuçları bekliyor. (Ben bu yazıyı yazarken henüz sonuçlar açıklanmamıştı) Diğer yandan Birgül Memiş'in küçük yaşta bir akrabası tarafından tecavüze uğradığı, ailesinin ise bu olayı görmezden geldiği de ortaya çıktı.
Geçen hafta da adını burada bir kez daha anıp da reklamını yapmak istemediğim bi internet fenomeni genç kız(!), sosyal medya hesabından hepimizin merak ettiği çok önemli(!) bir açıklamada bulunmuştu: "Artık bakire değilim, merakımdan yaptım. Kim olduğunu söyleyemem.
Lütfen bu konuda daha fazla soru sormayın. " Biz ne zaman bu kadar zıvanadan çıktık, bileniniz var mı? Bir kez daha "Edep ya hu!" diye bağırsam da fayda etmeyecek biliyorum. Sesim yine karşı yamaca çarpıp kulağıma geri dönecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA