Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Nişantaşı ve yılbaşı

Nişantaşı'nı seviyorum. Her yeniliğinde daha çok seviyor, bağlanıyorum. Orada olduğum zaman kendimi dünyanın her yerinde hissediyorum. Nişantaşı son aylarda hızlı bir değişim içine girdi. Yollar yapıldı, kaldırımlar genişletildi. Dünya markaları caddede buluştu. Bir de yılbaşı gelince, her yer süslendi, çok güzel oldu.

ŞEHİRDE YAŞAMA BİLİNCİ
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, caddenin yaşayacağı değişiklikleri anlatırken, Abdi İpekçi Caddesi'nin trafiğe kapanmayacağını ancak caddeye otomobil park edilmeyeceğini söylemişti. Tabii ki bu durum gerçek olmadı... Hâlâ arabalar var cadde boyunca park edilmiş. (Özellikle Vali Konağı'ndan Abdi İpekçi'ye inen yolda tam bir keşmekeş yaşanıyor.) Yani şehri değiştirip dönüştürmek yetmiyor, şehirde yaşama bilincinin de oluşturulması gerekiyor. Bu arada; şimdilik havalar çok soğuk olduğu için Abdi İpekçi'de, dışarıda yaşam başlamadı. Ama baharla birlikte İstinye Park'la yarışacağını söylemek mümkün.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA