Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Magazini oyuncak yaptılar

Birilerinin magazini sevmemesini anlayabiliyorum ve saygıyla karşılıyorum. Ama birilerinin yaptıkları işe, kendilerine ve dünya görüşlerine inat, magazine burun kıvırmalarını anlayamıyorum.
Nereden başlasam bilemiyorum, o kadar çok örneği var ki...
Magazini istemiyorum diye burun kıvıran ama sonra magazinin göbeğine bizzat düşen ünlülerin çetelesini tutsak bu sayfalara sığmaz.
Oysa her şeye rağmen uzak durmak da mümkün...
Hatırlıyorum, Mustafa Sandal ile Emina, düğünlerini kimseye duyurmadan tüm hazırlıklarını tamamlamışlardı. Nikaha birkaç saat kala haber medyaya ulaşmış, hepimizi bir telaş almıştı.
Mustafa Sandal gibi bir insan bunu yapabiliyorsa, herkes yapabilir.
Yani? Yani istemeyen medyadan gayet güzel uzak durabilir.
Yoksa öyle, Bebek'te, Nişantaşı'nda dolaşırken, sahildeki balıkçıdan çıkarken kendilerini çeken muhabirlere "Yeter kardeşim" diye bağırmak kimseyi 'yüce ve üstün insan' yapmıyor.

YAHŞİ CAZİBE NİKAHI
Hatırlarsanız, bir süre önce 'Yahşi Cazibe' dizisinin yıldızı Aslıhan Gürbüz'ün sevgilisi Kerem Kupacı, Kıbrıs tatillerinde kendilerini görüntüleyen kanalın ofisini basmış, görüntülerin silinmesini istemişti.
Görüntülenmeme isteğinde haklı mıdır? Haklıdır... (O görüntülerin ne şartlarda çekildiğini bilmediğim için yorum yapamıyorum.)
Ama...
Bir hafta geçti, geçmedi bu kez Datça koylarından bir haber düştü Twitter'a... İddiaya göre; Gani Müjde'nin teknesinde nikah kıyılıyordu. Twitter'a kimi fotoğraflar yüklendi, vs, vs...
Şimdi; Google'a, Kerem Kupacı-Aslıhan Gürbüz-evlilik yazın bakın kaç başlık çıkıyor...
Efendim, evlilik doğru değilmiş, sadece kendi aralarında böyle bir eğlence yapmışlar-yaşamışlar...
İyi güzel. Eğlensinler...
Ama madem özel hayat bu kadar korunaklı, o zaman o fotoğrafları paylaşmasınlar, o zaman o fotoğraflar medyada çıktığında gazetecileri arayıp "Arkadaşlar haber yanlış" desinler.
Ama öyle bir şey olmadı.
Sadece gazetemizden İlker (Gezici), Gani Müjde'yi arayıp bu işin bir şaka olduğunu öğrendi.
Yani birileri gayet magazinel bir biçimde eğlendi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA