Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Kupa, Prenses Charlotte'dan

Longines Masters yarışlarının ikinci ayağında, dünyanın en iyi binicileri Paris'e akın etti. Etkinliklere katılan isimler arasında Prenses Caroline'in kızı Charlotte Casiraghi de vardı

Paris'te binicilik dünyasının en önemli mekanı olan Salon du Cheval, dört gün boyunca büyük heyecanlara sahne oldu. Binicilik dünyasının en önemli isimlerini buluşturan etkinliğin iki gününü biz de Longines saatlerinin davetlisi olarak izledik. Geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen Pro-Am yarışları, Hanover Prensesi Caroline'e ait olan Amade Vakfı'na fon toplamak için yapıldı. Tüm dünyadaki çocukların korunmasını ve yetiştirilmesini amaçlayan vakıf, 1963 yılında Monako Prensesi Grace Kelly'nin isteği üzerine kurulmuş. Prenses Caroline, yarışları izleyemedi ama ailenin bir diğer ferdi olan Charlotte Casiraghi, Salon du Cheval'deydi. Kendisi de iyi bir binici olan Casiraghi; tüm yarışları izledi, kupa töreninde hazır bulundu. 1878 yılında at ve jokey oymalı kronograf saatini tasarladığından beri binicilik sporunu desteklen Longines; zaman tutucu, isim ortağı ve resmi sponsor olarak pek çok yarışın destekçisi.

AKSAKLIK OLMADI

Longines Speed Challenge'ı Gregory Wathelet kazandı. 500 bin Euro ödüllü Longines Grand Prix'de ise zafer Patrice Deleveau'nun oldu. Müthiş bir organizsyonun nasıl tıkır tıkır işlediğini an be an gördük Salon Du Cheval'de... 50 bin kişinin izlediği etkinlikte hiçbir aksama olmadı, herkes çok keyifli zaman geçirdi. Etkinliklere katılan isimler arasında dünyaca ünlü Fransız aktör Guillaume Canet, Alain Delon'un oğlu Anthony Delon, ünlü Amerikalı aktör ve müzisyen Gary Dourdan ve dünyaca ünlü Amerikalı binici Jessica Springsteen gibi tanınmış isimler de vardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA