Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete Anadolu'ya 'Damat' görmeye gitti!

İstanbul sosyetesi önceki gün, pek rağbet etmediği Bağdat Caddesi'ndeydi. Onları Anadolu yakasına çeken Orka Group'un Latin müzikli, defileli renkli açılış davetiydi

Cemiyet hayatının kalbi Avrupa Yakası'nda atar. Her ne kadar sosyeteden birçok ünlü isim Anadolu Yakası'nda otursa da, sosyal yaşamları Avrupa'da geçer. O yüzden de Anadolu'da sosyalleşmeleri çok nadirdir. O nadir günlerden biri de önceki gün Bağdat Caddesi'nde gerçekleşti. Anadolu Yakası'nın alışveriş ve yeme-içme caddesi olan Bağdat Caddesi'nde bir mağaza açılışı vardı. Erkek giyimi deyince akla gelen birkaç Türk firmasından biri olan Orka Group, uluslararası markaları Damat, Tween ve ADV'nin mağaza açılışı için bir davet verdi. Davette, Küba'nın en ünlü gruplarından 'Salsa Sabor'un dans ve müzik şovu olunca hem katılım çok iyi oldu hem de davet çok renkli geçti.

GİTTİKLERİNE DEĞDİ

Avrupa Yakası'ndan birçok ünlü simanın gittiği mağazanın açılışında bir de defile yapıldı. Defile kısa sürdü ama davete renk katmayı da başardı. Avrupa Yakası'ndan gidenler, Latin müzik, dans gösterisi, defile ve arkadaşlarla sohbet derken "Bunca yolu neden kat ettik" demeden açılıştan gayet memnun ayrıldı. Bu arada Anadolu Yakası'nda oturan beylere müjde! Suadiye'deki mağazada VIP hizmet ve kişiye özel servis olacakmış. Damat, Tween veya ADV'den giyinen Anadolulu beyler, yeni kıyafet almak istediğinde artık kıta değiştirmek zorunda kalmayacak!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA