Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Pin koduna kafayı taktı ‘Pin Dede’oldu

Douglas Forbes adlı fizikçinin adını duyanlarınız mutlaka vardır. Güney Afrikalı bu fizikçi, insanın pin kodunu çözdüğünü iddia ediyor. Doğum tarihine göre insanların pin kodunu çıkarıyor ve bu kodla insanın geleceğini yönlendirebileceğini söylüyor. Birkaç defa Türkiye'ye de gelen ve televizyon programlarına katılan Douglas Forbes, dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük ilgi gördü. Duyduğuma göre en büyük ilgiyi de Yılmaz Erdoğan'dan görmüş. Bugünlerde yeni filmiyle meşgul olan Erdoğan, Douglas Forbes'ın pin kodu işine kafayı takmış. O kadar ki, Forbes en son geldiğinde onunla bir hafta geçirmiş ve pin kodu meselesini bütün incelikleriyle öğrenmiş.

TERİM VE AKSU'YU ŞAŞKINA ÇEVİRMİŞ!
Yılmaz Erdoğan artık, hem iş, hem de özel yaşamını pin kodunun verilerine göre kurguluyormuş. Örneğin pin kodunun gösterdiği şanslı günlerde iş anlaşması yapıyormuş. Erdoğan bu işi o kadar iyi öğrenmiş ki, şimdi yakın çevresindekilerin de pin kodunu çıkarıyormuş. Yakın arkadaşı Fatih Terim'e bir analiz yapmış ki, Fulya Terim bile şaşkına dönüp, ayakta alkışlamış. En son Sezen Aksu'nun kodlarını analiz etmiş ve Aksu ne diyeceğini şaşırmış. Demet Akbağ ile kocası Zafer Çika'nın da analizini yapan Yılmaz Erdoğan'a yakınları 'Pin Dede' lakabını takmış. 'Pin Dede'ye pin kodunu çıkartmak isteyen birçok kişi sırada bekliyormuş!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA