Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Avşar ile Ergen açık artırmaya çıkıyor!

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) için 10 Haziran'da çok anlamlı bir projenin hayata geçeceğini yazmıştım. TOG'un çalışmalarını desteklemek ve kamuoyu oluşturmak için düzenlenecek 'Gönülden Bir Anı' adlı gecede Nevbahar Koç, Arzu Sabancı ve Edvina Özyeğin'in de aralarında olduğu 16 kişi hayallerindeki masaları hazırlayacaktı. Meğer Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşecek gecenin sürprizleri bununla da sınırlı değilmiş! Gönüllü sunuculuğunu Rana Erkan Tabanca'nın yapacağı gecede, Can Has'ın yöneteceği bir de müzayede olacakmış. Bu müzayedede en yüksek parayı ödeyen kişilerin kazanacağı çok özel hediyeler var!

EN ÇOK PARAYI VEREN YEMEĞİ KAZANACAK!
Müzayedede en yüksek bağışı yapan kişiler; Hülya Avşar, Demet Akbağ, Gülben Ergen ve Mehmet Ali Birand ile birkaç saat zaman geçirme şansını yakalayacak. Müzayedede Avşar, Ergen, Akbağ ve Birand için en yüksek ücreti ödeyen kişiler, sonra birlikte nasıl zaman geçireceklerini kararlaştıracaklar. İsteyen Hülya Avşar ile yemek yiyebilecek veya Gülben Ergen ile sinemaya gidebilecek. Bu etkinlikten elde edilecek gelir, TOG'un yeni projelerinde kullanılacağı için ünlüler de "Çorbada bizim de katkımız olsun" diye böyle bir açık artırmaya "Evet" demişler. Projede emeği geçen ve projeye destek veren herkesin eline sağlık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA