Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler F1'den çabuk bıktı!

Tüm dünyayı ekran başına kilitleyen Formula 1 yarışlarının İstanbul ayağı önceki gün İstanbul Park'ta gerçekleşti. Geçen yıla kadar F1'le yatıp F1'le kalkan, yarışların en güzel izlendiği padoktan bilet bulabilmek için birbirlerini paralayan İstanbul'un elitleri yarışlara neredeyse hiç ilgi göstermedi! Yarışları izlemeye giden ünlülerin sayısı neredeyse iki elin parmakları kadardı!

TEK ÜNLÜ NAOMI
32 derecede sıcaklıkta gerçekleşen yarışta en büyük ilgiyi, dünyaca ünlü topmodel Naomi Campbell ile Rus sevgilisi Vladislav Doronin gördü. Zaten onlardan başka ünlü kimse de yoktu!!! Birinciliği Jenson Button'un kazandığı yarışın en renkli ismi ise Cem Hakko'ydu. İstanbul Park'a sevgilisi Ronit Gülcan ve oğlu Can ile gelen Cem Bey, elinden makinesini düşürmedi. Bu arada birileri el atmazsa, F1'in İstanbul ayağı çok yakında hakkın rahmetine kavuşacak gibi gözüküyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA