Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Gönülden Bir Anı' için 1 milyon 125 bin TL verdiler

Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) çalışmalarına katkıda bulunmak için Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleştirilen 'Gönülden Bir Anı' gecesi tam anlamıyla yıkılıyordu. Kadir Has Vakfı'nın destekleriyle gerçekleşen; Nevbahar Koç, Arzu Sabancı, Edvina Özyeğin ve Siren Ertan Çarmıklı gibi ünlülerin davet masaları hazırlayarak katkıda bulunduğu gecede, İstanbul sosyetesi bir araya geldi. Rana Erkan Tabanca'nın gönüllü sunuculuk yaptığı gecede, Can Has'ın yönettiği bir de müzayede yapıldı. Gecenin en önemli anları da işte bu müzayedede yaşandı.

BETTİNA HAKKO ARTİST OLACAK
Gençlerin TOG projelerine destek olmak ve 'Gönülden Bir Anı' yaşamak için sosyete pamuk ellerini cebine atıp kıyasıya bir rekabete girdi. Bir milyon 125 bin TL'nin toplandığı müzayedede, en büyük parayı verenleri daha önce de yazdığım gibi, sürprizler bekliyordu. İste sürprizler: Mehmet Ali Birand, CNN Türk'te 3-4 saatlik haber hazırlık aşamasını paylaşacağını, Gülben Ergen hamile olduğu için ancak evinin bahçesinde bağışçıları ağırlayabileceğini, Demet Akbağ ise yeni bir filme başlayacağını ve filmde bağışçıları da oynatacağını açıkladı. Birand ile haberleri kimin hazırlayacağını ve Ergen'in bahçesine kimlerin konuk olacağını öğrenemedim ama Akbağ'ın yeni başlayacağı filminde rol alacakları söyleyeyim. Müzayedede hatırı sayılır bağışta bulunan Bettina Hakko, Candan Kıramer ve DJ Salih Saka, Akbağ ile kamera karşısına geçip artist olacak. TOG'a bağışta bulunanlar, aslında parayla satın alınamayacak bu 'Gönülden Bir Anı'ları herhalde ömürleri boyunca unutmayacaklardır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA