Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mücevher sevgisine 'TAP'tılar

Dünyaca ünlü mücevher markası Cartier'nin, Caroline Koç'un başkanlığında TAP yararına yaptığı 'Love Day' adlı gece, İstanbul elitlerinin akınına uğradı. Davete gösterilen bu ilgi TAP'a gelir sağlamak için yapılan müzayedeye yansımadı!

İstanbul'un elitleri perşembe gecesi yine biraraya geldi. Bu kez onları buluşturan, Cartier ile başkanlığını Caroline Koç'un yaptığı Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAP) idi. Cartier, dünyada her yıl haziran ayında 'Love Day' adıyla yaptığı organizasyonu geçen yıl Türkiye'ye de taşımıştı. Elitleri tam kadro biraraya getiren işte bu 'Love Day'di. 'Love Day'in bir özelliği de her yıl farklı bir vakıf veya dernek yararına yapılması. Cartier, bu yıl TAP'ı seçmiş. Davet sahibi Cartier ve Caroline Koç olunca, Rahmi Koç Müzesi'ndeki geceye elitlerden gelmeyen kalmadı. En şık kıyafetleriyle geceye katılan elitler, müzede adeta kırmızı halı havası estirdi.

MÜZAYEDEYİ MAYA YÖNETTİ
Gecede TAP'a gelir sağlamak için bir de müzayede yapıldı. Türkiye'nin en genç müzayedecilerinden Maya Portakal'ın yönettiği müzayedede, Temür Köran'ın daha önce hiç sergilenmemiş bir resmi satışa çıktı. Müzayede, Samahat Arsel'in verdiği 25 bin TL'de tıkandı kaldı. Maya Portakal'ın bir kez daha zorlamasıyla bin lira daha arttı ve sonunda 26 bin TL veren Ali Karacan resme sahip oldu. Açıkçası böyle bir gecede fiyatın daha çok yükselmesini beklerdim ama vardır bir bildikleri!!! 'Love Day'de, sınırlı sayıda üretilen Cartier sevgi bileziklerinin satışı da yapıldıktan sonra sıra eğlenceye geldi. Aşkın Arsunan ve orkestrası ile davetliler TAP'a destek olmanın verdiği huzurla geç saatlere kadar eğlendi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA