Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler Mehmet Öz ile tanışıp kaynaştı

Suzan Sabancı Dinçer, dünyaca ünlü kalp doktorumuz Mehmet Öz onuruna Sakıp Sabancı Müzesi'nde bir davet verdi. Öz, sosyeteden ünlü simalarla tanışıp, sohbet etti. Bu arada Öz'e, 'Doktor, iyi olacak hastanın ayağına gelir' muamelesi yapanlar da oldu!!! Amerika'da yaşayan ve ünü dünyaya yayılan, sağlıklı yaşamla ilgili birçok ülkede yayınlanan televizyon programları yapan kalp doktoru Mehmet Öz, her yaz Türkiye'ye gelir, ailesi ve dostlarıyla hasret giderir. Her geldiğinde çeşitli davet ve organizasyonlara katılıp sosyalleşen Öz için bu kez Suzan Sabancı Dinçer bir davet verdi. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı olan Suzan Sabancı Dinçer'in, eşi Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Haluk Dinçer ile birlikte, Mehmet Öz onuruna verdiği davet Sakıp Sabancı Müzesi'nin 'Fıstıklı Teras' adlı bölümünde yapıldı. ÖZ

AİLESİ TAM KADRO

Suzan Hanım ve Haluk Bey, bu özel yemeğe, çeşitli çevrelerden 85'e yakın dostunu davet etti. Mehmet Öz de, onuruna verilen davete, annesi, babası, kız kardeşi, eşi ve çocuklarıyla katıldı. Davetlilerden birçoğu Öz ile ilk kez o gece tanıştı. O yüzden yemek bol sohbetli geçti. Bu arada ünlü doktorumuz, birçok davetlinin kalp, sağlıklı beslenme ve zayıflama ile ilgili sorularına maruz kaldı. Bu durumdan pek hoşnut olmasa da nezaket gösterip her soruyu cevaplamaya çalıştı. Canlı müziğin eşlik ettiği muhteşem bir Boğaz manzarasına sahip Fıstıklı Teras'taki yemekten herkes çok mutlu ayrıldı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA