Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Trump'ı Amerikan basını bile benden öğrenecek!

Türkiye'nin fahri elçiliğine soyunan Ender Mermerci sayesinde ülkemizi kapı komşusu yapan Ivana Trump, yine İstanbul'daydı. Ender Hanım, rahatsızlığının ardından eskisi gibi büyük grupları ağırlayamasa da, küçük bir grubu yine İstanbul'da misafir etti. Hatta yat kiralayıp, Ege sularını da tavaf ettirdi. Mermerci yabancı dostlarına Reina'da da bir davet verdi. Davette New York'lu emlak kralı Donald Trump'ın eski eşi Ivana Trump da vardı. 60 yaşındaki Trump, geçen yıl nisanda 35 yaşındaki İtalyan sevgilisi Rossana Rubicondi ile evlenmişti. Ancak Reina'da gördüğüm Trump'ın yanında başka bir genç vardı!

EVLİLİĞİ BİR YIL BİLE SÜRMEMİŞ!
Meğer Trump, geçen yıl evlendiği İtalyan eşiyle bir yıl bile evli kalamadan boşanmış! Arayı açmadan geçen ay sonu da yeni bir sevgili bulmuş. Anlaşılan Trump İtalyanlar'dan hoşlanıyor; çünkü Antonio Zechila adındaki yeni sevgilisi de İtalyan. Üstelik, yeni sevgilisi daha da küçük; 28 yaşında!!! Bu arada bana söylediklerine göre Trump'ın bu sevgilisini henüz Amerikan magazin basını bile bilmiyormuş. Yani onlar bile benden öğrenecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA