Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sazlı, sözlü, dansözlü doğum günü kutlaması

Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticilerinden işadamı Numan Ceyhan, Büyükdere Alsit Villaları'ndaki evinde sazlı, sözlü, dansözlü bir partiyle 50. doğum gününü kutladı. Ceyhan'ın partisinde yenildi, içildi, göbekler atıldı...

Ramazan ayı arifesinde son kez tatile çıkmak isteyen İstanbul'un elitleri, Güney ve Ege sahillerine göçünce, İstanbul bu hafta yine hayalet şehir kıvamına büründü! İstanbul'da kalanlar da bir elin parmaklarını geçmeyen davetlerde sosyalleşme imkanı buldular! Hafta başı gerçekleşen Mehmet Mutlu ile Melisa Tökgöz'ün muhteşem düğününün ardından en güzel davet, işadamı Numan Ceyhan'ın Alsit'teki evinde verdiği doğum günü partisiydi. Numan Bey'in 50. doğum günü şerefine eşi Arzu Hanım, oğulları, kızı ve gelini görkemli bir doğum günü partisi organize etmişler.

DANSÖZLE GÖBEK ATMIŞ
Numan Bey, herkes tarafından sevilip, sayılan birisi olduğu için, İstanbul'da olanlar Ceyhan Ailesi'nin evine akın etmiş. Davetliler arasında bulanan Yılmaz Morgül'ün şarkılarıyla renklenen gecenin yıldızı ise dansöz Dora olmuş. Özellikle Numan Bey'in Dora ile karşılıklı göbek dansı herkesin dilinde. Siyah-beyaz doğum günü pastasının mumlarını ailesiyle birlikte üfleyen Numan Bey, herhalde bu doğum gününü hiç unutmayacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA