Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ölümle gerginlik ortaya çıktı!

Galatasaray eski yöneticilerinden rahmetli Ekrem Dürüst ve kardeşleri Ali, Osman Dürüst ve Şükran Bayatlı'nın babaları Ahmet Şükrü Dürüst, perşembe günü 85 yaşında vefat etti. Cenazesi cumartesi günü Teşvikiye Camii'nden kaldırılan Dürüst'ün gazetedeki ölüm ilanına bakarken bir şey dikkatimi çekti; ailesinin verdiği ilanda, merhumun neredeyse tüm soyağacı yazarken, bir tek büyük gelini Gül Dürüst'ün adı yoktu! Ekrem Bey'in vefatının ardından ailenin Gül Hanım'la konuşmadığını duymuştum. Sebebinin tam ne olduğunu bilmiyorum ama o dönemlerde Dürüst Ailesi'nin, Ekrem Bey'in vefatıyla eşi ve çocuklarına intikal etmesi gereken miras haklarını vermediği için böylesi bir gerginlik yaşandığı konuşulmuştu. Geçen yıl da, Ahmet Şükrü Bey'in Arnavutköy'deki evini satıp, Gül Hanım ve çocuklarına pay vermemesinin, gerginliği iyice artırdığı kulağıma gelmişti!

TORUNLARI YİNE DE GELDİ!
Sebebin bu miras konusu olup olmadığını bilmiyorum ama Gül Hanım'ın ölüm ilanında adının olmaması, arada bir gerginlik olduğunu ispatlıyor. Ancak aradaki tüm husumete rağmen, merhum Ekrem Bey ve Gül Hanım'ın kızları Elif Dürüst ve Şirin Yalçın'ı Ahmet Şükrü Bey'in Teşvikiye Camii'ndeki cenaze töreninde gördüm. Çok kalmasalar da, son görevlerini yerine getirip babaanneleri Nezaket Dürüst'ün elini öpüp, baş sağlığı dileyip, camiden ayrıldılar. Bu hareketleriyle de takdir topladılar. Bu arada eğer konuşulanlar doğruysa, Ahmet Şükrü Bey'in vefatıyla işler iyice karışacak gibi gözüküyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA