Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mardan Palace'ta harem kurmuş!!!

Antalya'da 1.5 milyar dolara yaptırdığı Mardan Palace Oteli'ni 40 milyon dolarlık şovla açan Azeri Musevisi, Rus milyarder Telman İsmailov ile acayip bir dedikodu öğrendim! Şu sıralar eşi Sulhi Aksüt'ten boşanmaya çalışan Sibel Can'la da adı aşk dedikodularına karışan İsmailov, meğer pek hızlıymış! Sibel Can'la bir münasebeti olup olmadığını bilmiyorum ama Telman'ın resmi eşi Samira İsmailov'un yanı sıra, hayatını paylaştığı 23 yaşında Nathalie adında bir de sevgilisi varmış. Üstelik sevgilisinden -sekiz yaşındaki torunu Telman Jr.'dan da ufak- iki yaşında bir kızı... Daha da bombası; eşi Samira, Antalya'daki Mardan Palace'ın kral dairesinde kalırken, sevgilisi Nathalie de, oteldeki villaların birinde kalıyormuş. Yani eşi de, sevgilisi de aynı çatı altında!!!

EŞİNİ DE SEVGİLİSİNİ DE HERKESTEN SAKINIYOR!
Telman İsmailov'un sevgilisi Nathalie'den haberi var mı bilmiyorum ama Mardan Palace çalışanlarından en fazla ikisi-üçü bu bilgiye vakıf! Bu arada İsmailov, ailesiyle yaşadığı Nice'deki villasının hemen arkasındaki villayı da sevgilisi Nathalie'ye satın almış. Aralarında sadece bir bahçe varmış! İçeriden aldığım bilgiye göre İsmailov, hem eşini hem de sevgilisini erkeklerden ciddi anlamda sakınırmış! Eşi veya sevgilisi SPA'ya girmek isterse, 8 bin metrekarelik dünyanın en büyük SPA'sı kapatılıp, erkek masözler de dışarı çıkartılırmış. Kıskançlığının boyutuna artık siz karar verin!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA