Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dedikodu değil gerçek!

Son dönemin popüler gazetecilerinden Ahmet Hakan'ın 'Yaprak Dökümü' dizisinin Ceyda'sı Başak Sayan ile aşk yaşadığı iddiaları, magazin dünyasında bomba etkisi yaratmıştı! Başta bazıları burun kıvırıp, bu aşkın gerçek olamayacağından dem vurmuştu ama gözlerimle gördüğüme göre aralarında arkadaşlıktan öte bir durum var! Cihangir, Taksim, Sıraselviler civarında görüldüğü iddia edilen aşıklar, Nişantaşı'na transfer olmuş! Çifti ilk kez salı günü Nişantaşı'nda gördüm; Salomanje'de baş başa oturmuş şarap kadehlerini tokuşturuyorlardı. Hemen ertesi gün de City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi'nde karşıma çıktılar. Ahmet Hakan'ın kardeşi M. Fazıl Coşkun'un yönettiği 'Uzak İhtimal' filminin galasına gelmişlerdi.

KARDEŞİNİN GALASINA ÇAĞIRDI
Ahmet Hakan, Hürriyet Gazetesi eşrafının ağırlıkta olduğu, kardeşinin film galasına Başak Sayan'ı da davet ettiğine göre, artık kararı siz verin! Bu arada Pelin Batu ile olan uzun soluklu ilişkisini bitiren Ahmet Hakan'ın genelde sevgililerini magazin dünyasından seçmesi de dikkatimi çekti. Ahmet Hakan'ın daha önce Zuhal Olcay ve Zeynep Tunuslu ile de adı aşk dedikodularına karışmış; hoş, Batu haricinde hiçbirine sahip çıkmamıştı. Bakalım Başak Sayan ile ilişkisinde tavrı ne olacak!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA