Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Her şey yalan bunlar gerçek

Geçen hafta Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, Katılımcı Demokrat Partisi (KADEP) Başkanı Şerafettin Elçi'nin kızı Evin Elçi ile evleneceği dedikodusu çıktı. Denizli, sosyolog olan Evin Elçi ile aşk ilişkisi bile olmadığını söylerken Elçi ise, "Mustafa evlilik teklif etti, ben kabul etmedim" dedi. En son Şerafettin Elçi de müdahil olup "Kızım Denizli'nin teklifini reddetti" açıklaması yaptı. Bu açıklamaların hepsi yalan, gerçekler ise bambaşka!!! İşte gerçekler... Meğer 60 yaşındaki Mustafa Denizli ile 36 yaşındaki Evin Elçi, 1.5 yıldır flört ediyormuş. Denizli iki ay önce Elçi'ye evlilik teklif etmiş.

ÜVEY ANNELİK YAPMAYA KALKINCA İPLER KOPMUŞ!
Elçi evlilik teklifini kabul etmiş, hatta üç hafta önce Ankara'dan İstanbul'a gelip Denizli'nin Ulus'taki evine taşınmış. Fakat Evin Elçi, Denizli'nin Juliet Aruh'dan olan 31 yaşındaki kızı Selin ve Çiğdem Kayalı'dan olan 18 yaşındaki kızı Lal'e kötü davranınca ipler kopmuş! Aileye yakın çevrelerden öğrendiğime göre, önce babalarının evlenmesine onay veren iki kız, Elçi'den kötü muamele görünce karşı çıkmışlar bu evliliğe. Denizli ile Elçi, bir gece evde bu konuyla ilgili kavga etmiş, Denizli kızlarının yanında tavır alınca Elçi'ye de evi terk etmek düşmüş. Böylece 1.5 yıllık ilişki de tarih olmuş. Durum tamamen bundan ibaret!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA