Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Uzan'ın veda partisi asparagas çıktı!

Cem Uzan'ın Fransa'ya kaçıp siyasi sığınma istediğini açıklamasının ardından Milliyet Gazetesi'nde ilginç bir haber çıkmıştı. Haberde, Cem Uzan'ın 9 Ağustos'ta evinde dostlarına veda partisi verdiği, tüm pahalı şarapları çıkartıp, "Bu şişeler bitmeden kimse gidemez" dediği yazılmıştı. Bu haberin ardından sosyetede herkes birbirine, "Cem Uzan seni çağırdı mı?" diye sormaya başladı. Sosyetenin bu merakını gidermeyi misyon edinip araştırma yapınca veda partisinin koskocaman bir yalan olduğunu öğrendim! 9 Ağustos'ta Cem Uzan'ın villasında tek bir çift varmış.

Pireyi deve yapmışlar!
O çift, Uzan'larla yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ünlü mimar Mustafa Toner ve eşi Dilek Hanım. O gün çok keyifli olan Cem Uzan, "2 Kasım'daki mahkemeden sonra Türkiye'den çekip gideceğim. Çok güzel bir Fransız şarabım var, belki bir daha içemeyiz; hadi açıp, içelim" demiş. Üstelik şarap Petrus değilmiş ve sadece bir şişe içmişler. İşin garibi Mustafa Bey, bana anlattıklarının aynısını Milliyet'in en tepesindeki gazeteci ağabeyimize de anlatmış. Ama o gazeteci ağabeyimiz -eğer haberi aktardığı arkadaşları yanlış anlamadıysa- pireyi deve yapmış! Yani durum tamamen bundan ibaret!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA