Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Cavallı çok ayıp etti!

Gelecek, geliyor, geldi derken, dünyaca ünlü modacı Roberto Cavalli nihayet geldi ve cuma akşamı Fashinoble İstanbul by Avea'nın açılış defilesini gerçekleştirdi. İstanbul'un elitleri haftalar öncesinden dünyaca ünlü modacıların defilelerine davetiye bulabilmek için çırpınıp durdu. Özellikle en revaçta olanı da Cavalli'nin defilesiydi. Davetiye bulup, defileyi izleme şansına sahip olanlar en şık halleriyle defileye hücum etti. Hatta kantarın topuzunu kaçırıp, tuvaletlerle katılanlar bile oldu! Ancak eminim ki, defile başladıktan sonra, modadan birazcık anlayanlar bile büyük bir hayal kırıklığı yaşadı! Bay Cavalli, galiba bizi modadan anlamayan bir üçüncü dünya ülkesi falan sandı! Bizim elitlerin koleksiyon diye karşısına çıkardığı elbiseler, herhalde artık Cavalli'nin outlet mağazalarında bile satılmıyordur!!!

ELİTLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI
Cavalli işi o kadar abartmış ki, İstanbul'daki defilesinde, ta 2004 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'na ait bir elbise bile vardı. Hatta bu elbiseyi 2004'te Cannes'da yapılan NRJ Müzik Ödülleri'nde Britney Spears, 2004'teki Brit Ödülleri'nde de Scarlett Johansson giymişti. Zaten defiledeki en yeni elbiseleri de, şubat ayında Milano'daki defilesinde moda tutkunlarının beğenisine sunmuştu. Defilede, 2005, 2006, 2007 koleksiyonlarına ait elbiseler gırla gidiyordu. Yani İstanbul'un elitleri tam bir Roberto Cavalli şoku yaşadı. Ancak bizi hiçbir şeyden anlamaz zanneden Cavalli'nin bu yaptığı, bence kendi zavallılığı oldu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA