Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler her gün yeni yılın gelişini kutluyor!

Yeni yılın gelişini günler öncesinden kutlamaya başlayan sosyete, haftayı yeni yıl partileri arasında mekik dokuyarak geçirdi. Haftanın en özel yeni yıl partisini A'jia Hotel gerçekleştirdi

İstanbul'un elitleri, daha yılbaşı gelmeden yeni yılın gelişini kutlamaktan helak oldu! Hafta boyunca birçok yeni yıl partisi vardı ve dolayısıyla elitler o parti senin bu parti benim koşturup durdu. Haftanın en iyi yeni yılı karşılama partilerinden biri, A'jia Hotel'in 'Yeni Yıla Merhaba' partisiydi. Boğaz'ın hemen kıyısında, geçmişle bugünü buluşturan ve 2009 Condé Nast Johansens tarafından 'En Büyüleyici Otel' ödülü kazanan A'jia Hotel, geleneksel yeni yıl partisini perşembe gecesi yaptı.

KRALLARIN İÇKİSİ İKRAM EDİLDİ
A'jia, iş ve cemiyet dünyasından ünlü davetlilerini Emirgan'dan özel teknesi ile otele getirdi. Davetlileri girişte, siyah rengin hakim olduğu büyülü bir ortam karşıladı. İçeride hem ikramlar hem de içkiler çok özeldi. Örneğin Chivas Regal ile yapılabilen, Londra'dan dünyaya yayılan, kraliyet partilerinin mönülerinde özellikle tercih edilen, Chivas Royal kokteyli, davetlilerden büyük ilgi gördü. A'jia davetlilerine, DJ Salih Saka müzikleri ile dans, eğlence, müzik ve romantizmle iç içe sürprizlerle dolu bir parti yaşattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA