Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sergisini kadın kıyafetiyle açtı

Son zamanlarda çağdaş sanatla yatıp çağdaş sanatla kalkıyoruz! Çağdaş sanatın parlayan yıldızı ise Haluk Akakçe. Üstelik, uzun yıllar New York'ta sanatını icra edip kendine bir yer edindikten sonra bu yıl Türkiye'de adını duyduğumuz bu sanatçımız magazin basınının da baş aktörleri arasına girdi. Ayakkabısı, kadın koruması, peruğu, kürkü derken çok medyatik bir isim oldu çıktı. Akakçe, cumartesi günü iki yeni eserini görücüye çıkarıp arkasından da bir parti verdi.

KENDİ ESERLERİNİ GÖLGEDE BIRAKTI!
'Masallar Gerçek Olabilir, Sizin de Başınıza Konabilir' adlı enstelasyonu ile 'Talih Kuşu' adlı son resmini sergileyen Akakçe; verdiği partiye öyle bir kıyafet ve makyajla katıldı ki, eserleri gölgede kaldı! Akakçe'nin herkesi şaşkına çeviren kıyafeti Atıl Kutoğlu imzası taşıyordu. Yanlış anlaşılmasın; Kutoğlu, erkek kıyafetine başlamadı, Akakçe, Kutoğlu'ndan beğendiği bir kadın kıyafetini alıp üzerinde oynamalar yapıp uzay çağını çağrıştıran bir kıyafet yaratmış. Tamam, çağdaş sanatçılar sıradışı olurlar ama bu kadarını da pes doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA