Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyeteden bir bayram klasiği!

Dokuz günlük bayram tatiline alışık olan İstanbul'un elitlerini bu üç günlük Ramazan Bayramı tatili pek kesmese de, yine de büyük çoğunluğu rotayı yurtdışına çevirdi. Atatürk Hava Limanı, arife günü, günler öncesinden bavullarını hazırlayan İstanbul'un elitlerinin akınına uğradı.

ÇOĞU AVRUPA'DA
Kimileri Londra, Paris, Milano ve Berlin gibi yakın Avrupa şehirlerini tercih ederken, kimileri de New York, Çin ve Kenya gibi kıtalar arası yolculuğu da göze alarak tatile çıktı. Rotayı yurtdışına çeviren isimlerin büyük bir çoğunluğu bugün oy kullanmak için İstanbul'a dönecek. İşte sosyetik isimlerin havalimanı halleri ve bayram rotaları...

SERRA TOKAR
Cemiyet hayatının en güzel kadınlarından biri olan Serra Tokar'ın tercihi Paris oldu.

RAHMİ KOÇ-VERA BULGURLU
KOÇ Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, bu tatilde Çin'e gitmeyi tercih etti.

FERİT ŞAHENK
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, bayram tatili için daha önce yolcu ettiği eşi Diana Hanım ve kızı Defne'nin yanına, New York'a gitti.

CHARLES VON FABER CASTELL-MELİSSA ELİYEŞİL
Faber Castell'in veliahtı Charles ile evlilik arifesinde olan Melissa Eliyeşil, bayramda müstakbel kayınpederi ve kayınvalidesini görmek için Münih'e gitti.

ADNAN-BEGÜM ŞEN
Şen çifti, arife günü rotayı Almanya'nın Düseldorf şehrine çevirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA