Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgi Gönül'ü unutmadılar

Ömer Koç, halası Sevgi Gönül için bir anma gecesi düzenledi. İstanbul'un elitleri, çok sevdikleri Gönül'ü, ölümünün yedinci yılında da yalnız bırakmadı

İstanbul'un elitleri, sevdiklerine karşı ne kadar vefalı olduğunu bir kez daha gösterdi. Yedi yıl önce vefat eden Koç Ailesi'nin büyüğü Sevgi Gönül için düzenlenen anma gecesine neredeyse tam kadro katılan elitler, vefanın bir semt olmadığını dosta düşmana gösterdi. 13 Eylül 2003'te aramızdan ayrılan Sevgi Gönül için anma gecesini, çok sevdiği, mirasını bağışladığı ve hatta kurduğu vakıfları emanet ettiği yeğeni Ömer Koç organize etti. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Türk Eğitim Vakfı ve Geyre Vakfı Başkanı Ömer Koç, her yıl olduğu gibi yine bir sanat etkinliğiyle halasının anılmasını istedi.

HALASINI ANLATAN BİR KONUŞMA YAPTI
Mezzo soprano Joyce DiDonato ve piyanist Julius Drake'in 1.5 saatlik müzik ziyafeti çektiği Aya İrini'deki anma gecesine, iş ve cemiyet hayatının en seçkin isimlerinin yanı sıra yurtdışından da birçok katılan oldu. Sevgi Gönül'ü anma gecesi, Ömer Koç'un halasını anlattığı ve ölüm yıldönümünde onu yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiği konuşmasıyla başladı. Resitalin ardından Arkeoloji Müzesi'nin bahçesinde yenilen yemeğin ardından gece sona erdi. Sevgi Gönül'ün yardımseverliği ve kültür-sanat hayatına katkılarının dile getirildiği gece, iyi insanların unutulamayacağını yine herkese gösterdi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA