Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dünyanın en iyileri arasına girdiler

Dünyanın en prestijli hidromasajlı küvetler üreten firması Teuco, iki yılda bir kendi ürünlerinin kullanıldığı 30 projesinin yer aldığı, 100 bin tirajlı bir katalog hazırlıyor.... Yaklaşık 2 bin 500 proje arasında, profesyonel bir heyet tarafından seçilen bu 30 projenin içinde bu yıl iki Türk mimar da bulunuyor. Türk mimarlardan biri Abdullah Burnaz, diğeri de Mahmut Anlar. 22 yıldır Gültaş Gallery'nin Türkiye distribütörlüğünü yaptığı markanın kataloğuna, bugüne kadar Türkiye'den kimse girememişti.

TÜRK MİMARLAR İÇİN BÜYÜK PRESTİJ

Şimdiye kadar hayata geçirdikleri projelerle adlarından sıkça söz ettiren iki ünlü mimarımız, böylesi prestijli bir başarıya imza attıkları için çok mutlu olmuş. Abdullah Burnaz, KVK Genel Müdürü Bülent- Tuğçe Çavuşoğlu çiftinin Ritz Carlton Rezidence'daki dairesinde yaptığı uygulamalarla; Mahmut Anlar da, İstanbul Kanyon'daki ve Ankara Panora'daki NuSpa'daki projeleriyle bu kataloğa girmeye layık görülmüş. Böylesi prestijli bir işle, adımızı dünyaya duyurmayı başaran iki mimarımızı da kutluyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA