Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ergani W Otel'i Türkleştiriyor!

Gece hayatının başarılı işletmecisi Emre Ergani bir ilke imza atıp, daha önce sadece uluslararası zincirlerle çalışan W Otel'in bütün yiyecek-içecek işini almıştı. Yaklaşık iki aydır bu işle uğraşan Ergani, ardı ardına bombaları patlatmaya başladı. İşte Ergani'nin ilk icraatları... W Otel'in W Kitchen' adlı mekanını da işletecek olan Ergani, burayı Celal Çapa'nın oğlu Emre Çapa'ya emanet etmiş. Road Island'daki dünyanın sayılı aşçılık okullarından biri olan Johnson &Wales'den mezun olan Emre, 20 Kasım'da W Kitchen'i hizmete açacakmış. İstanbul'dan Yunanistan'a birçok önemli restorana danışmanlık yapan Tolga Atalay da, Emre'nin kurmaylarından biri olmuş. Atalay, otelin tüm yiyecek işinin sorumluluğunu almış.

TÜM OTEL YÜZDE 100 TÜRK GRUPLA YENİLENECEK
Ergani, W Otel'in yiyecek-içecek işinin yanı sıra, otelin çehresini değiştirme işini de üstlenmiş. Böylesi dünyaca ünlü zincire ilk kez lokal bir imza atmayı başaran Ergani, bütün bu yenileme ve değiştirme işlerini de yüzde 100 Türk grupla birlikte yapmak istemiş. Bu yüzden otelin iç mimari projesini Mustafa Toner'e verirken, Atölye Derin de W Otel'e özel mobilyalar üretmeye başlamış. W Otel'in her yeri Derin Sarıyer'in tasarlayacağı mobilyalarla yeniden dekore edilecekmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA