Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kaçmamış babası kovmuş!

Galatasaray'ın efsane başkanı Selahattin Beyazıt'ın oğlu Murat Beyazıt'ın borçları yüzünden tası tarağı toplayıp, yılbaşı arifesinde New York'a kaçtığı sosyetenin diline düşmüştü. 1996 yılında ünlü oyuncak süpermarketi Toys'R'Us'ı Türkiye'ye getiren; Mart 2008'de bu markayı bırakıp kendi markası Toyiki'yi yaratan Beyazıt'ın piyasaya yaklaşık 20 milyon dolar borçlandığı konuşulmuştu. Ancak Murat Beyazıt'ın bana gönderdiği e-postaya göre, durum hiç de böyle değilmiş! Murat Beyazıt, 15 yılda 35 mağazaya ulaşıp yıllık 10 milyon lira kâr eden bir şirket yarattığını ama büyümeden dolayı mali kriz yaşadığını belirtiyor.

"BABAMDAN MADDİ DESTEK ALMADIM"
Murat Bey, krizi aşabilecek durumdayken, şirketin büyük hissesini elinde bulunduran babası Selahattin Beyazıt'ın, "Şirketi ben senden daha iyi yönetirim" deyip kendisini şirketten uzaklaştırdığını söylüyor. "Ben ne borçlarımı bırakarak Türkiye'den kaçtım ne de Selahattin Beyazıt'tan maddi veya manevi destek istedim" diyen Murat Beyazıt, yok olma aşamasına gelen Toyiki için de "Selahattin Bey'in kişisel ihtirası ve beceriksiz yönetimi neticesinde batan şirketin çoğunluk hisseleri elimde olsaydı şimdi Toyiki bambaşka bir yerde olurdu" iddiasında bulunuyor. Dedikoducular Murat Bey'in günahını almış gibi görünüyor, bakalım Selahattin Beyazıt oğlunun bu iddiaları için ne diyecek?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA