Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Açılışta hediye işini de aradan çıkardılar

Kanyon'daki ev mobilyası ve aksesuvarları mağazasının açılışında sosyetenin ünlü isimleri bir araya geldi. Yılbaşı hediyesi işini de aradan çıkarmak isteyen davetliler bol bol alışveriş yaptı

Ev mobilyası ve aksesuvarlarının dünyadaki öncülerinden olan Habitat, Türkiye'deki ikinci mağazasını, sosyetenin uğrak yeri olan Kanyon'da açtı. Habitat'ın Türkiye temsilcisi Levent Büyükuğur ve Funda Akın, açılış için bir davet verdi. Anjelique, Vouge, Wan-na, Zuma gibi mekanları bünyesinde barındıran İstanbul Doors'un ortaklarından olan Levent Büyükuğur, mekanlarının müdavimi olan sosyeteyi Habitat açılışına davet etmişti. Birçok ünlü de Büyükuğur'u kırmayıp davete gelmişti. Bülent Eczacıbaşı'ndan Hilal Kosif'e, Gökhan Çarmıklı'dan Çiğdem Kayalı'ya kadar kimi ararsanız oradaydı.

ÜNLÜ İSİMLER HABITAT'TA TASARIM İŞİNE DE EL ATMIŞ
Ajda Pekkan da katıldığı açılışta, davetlilere bir de sürpriz hazırlanmıştı; 'This is My Habitat' sergisi... Erdil-Begüm Kütük Yaşaroğlu, Bennu Gerede, Bettina Machler, İnci Türkay, Murat Pilevneli, Sibel Kutman ve Ümit Ünal, Habitat ürünleriyle kendi beğenilerine göre özel köşeler tasarlamış. This is My Habitat adıyla sergilenen köşeler davetlilerden büyük ilgi gördü. Hat bazı davetliler, beğendikleri köşeleri bire bir evlerine taşımak istediklerini bile söyledi. Birçok davetli de gelmişken yılbaşı hediye işini de aradan çıkarmak için alışveriş yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA