BÜLENT CANKURT BÜLENT CANKURT

İstanbul'daki İtalyanların işi zor

Eksen Group'un patronları Erol-Varol Kaynar kardeşler, Ocak ayında Nişantaşı'nda bir İtalyan restoranı açmak için kollarını sıvamıştı. Eski Marca Restaurant'ın yerine açılacak olan 'Yüzde 100' anlamına gelen 'Cento Per Cento'nun mönüsünü Londra'daki ünlü İtalyan restoranı Latium'un sahibi ve şefi Mauruzio Morelli hazırlıyor. Hava muhalefeti nedeniyle biraz meşakkatli de olsa, hafta sonu Morelli'nin marifetlerini yerinde görmek için Londra'ya gittim. Morelli'nin Oxford'daki restoranı da, yemekleri de muhteşem. 'Cento Per Cento' ile İtalyan restoranları arasındaki rekabetin kızışacağına eminim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.