Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sunal ailesi'nde çifte düğün var!

Benim gibi herkes bir devre damgasını vuran merhum komedyen Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal ile sevgilisi Gökçe Bahadır'ın vuslata ermesini bekliyordu. Ancak öğrendim ki kardeşi Ezo, elini abisinden çabuk tutmuş! Sahibi olduğu Ezo Sunal Çocuk Atölyesi ile adından sıkça söz ettiren Ezo Sunal, 29 Ocak'ta yuvadan uçmaya hazırlanıyormuş. Konservatif yaşamayı seven Ezo Hanım, Ağustos ayında da Tuzla'daki evlerinde düzenlenen bir törenle, beyaz atlı prensi ile nişanlanmış. Ezo Hanım'ı arayıp adının Gökhan olduğunu öğrendiğim müstakbel eşinin soyadını ve düğün mekanını öğrenmek istedim ama Ezo Hanım nazardan çok korktuğunu söyleyip, ser verip sır vermek istemedi!!!

GÖKÇE'Yİ ALİ'YE 'ALİ RIZA BEY' İSTEDİ
Bu arada Sunal Ailesi ile ilgili bir başka mutlu haber daha öğrendim. Ali Sunal, yaklaşık üç yıldır flört ettiği ve herkesin kendisine çok yakıştırdığı sevgilisi Gökçe Bahadır'ı istemeye gitmiş. Sunal, 'Yaprak Dökümü' dizisinde birlikte rol aldığı sevgilisi Gökçe'yi istemeye, aynı diziden rol arkadaşları Halil Ergün ve Güven Hokna ile gitmiş; kız isteme töreninde aile dostları Göksel Kortay da varmış. Telefonda konuştuğum Ali Sunal da, kardeşi gibi nazardan korkanlardan... Ancak en azından şunu söyledi, söz ve nişanı geçip 2011'de direkt nikah masasına oturacaklarmış. Yani Sunal Ailesi'nde 2011'de çifte düğün var. Allah her ikisini de mutlu mesut etsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA