Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Beşinciye 4 aylık hamile!

Kısa sürede eğlence sektöründe bir marka haline gelen Ayşe Kucuroğlu; onca işinin gücünün arasında, geçen yıl dördüncü çocuğuna hamile kalmış, 5 Şubat'ta da üçüncü oğlu Cenk'i kucağına almıştı.
Sıkı durun, "Bebek de yaparım, kariyer de" diyen kadınların en başarılısı Ayşe Hanım ile ilgili, size yine bomba gibi bir haberim var:
Kucuroğlu beşinci bebeğine hamile! Evet, yanlış okumadınız; Ayşe Hanım, San Diago'da dünyaya getirdiği 10.5 aylık olan oğlu Cenk'in ardından yine hamile kalmış!!!

CİNSİYETİ BELLİ: KIZ BEBEK GELİYOR
Kucuroğlu'nun hamilelik haberi kulağıma çalındığında doğrusu hiç inanmadım; ama yine de teyit etmek için aradığım Kucuroğlu, haberi doğruladı. Üstelik Ayşe Hanım hamileliğinin dördüncü ayındaymış.
Yani küçük oğlu Cenk, henüz 6.5 aylıkken hamile kalmış. Ayşe Hanım dördüncü hamileliğinde bir kızının daha olmasını çok dilemiş; ancak Allah ona yine bir erkek nasip etmişti. Öğrendim ki, bu kez Allah gönlüne göre vermiş; kız geliyormuş.
İsmini bile belirlemişler; Selma.
Bence doğurmak artık Ayşe Hanım için çocuk oyuncağıdır, umarım o da, Selma'sı da sağlıkla kurtulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA