Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Sert' sözleri unutup barıştılar!

Yurdal Sert'in yazın Bodrum'da bir kadınla yakalanmasıyla patlak veren, ardından Sert'in; eşi İvana'nın, yakın arkadaşı Hatem Yavuz'la kendisini aldattığını iddia etmesiyle devam eden yılın skandalında son perde! Yurdal Sert, "Bana ihanet etti" diyerek boşanma davası açtığı eşi Ivana ile barış çubuklarını resmen tüttürdü.
Geçen ay, oğulları Ateş'in yüzü suyu hürmetine sadece iki arkadaş gibi görüşmeye başladıklarını söyleyen çiftten Yurdal Sert, Metrocity'deki evlerine geri döndü...
Yurdal Sert'in eşine açtığı 10 milyon dolarlık manevi tazminat davasını geçen ay geri çektiği iddia edilse de; İstanbul 3. Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davaları halen sürüyor.

KESİN KARAR 14 ŞUBAT'TA!
İşin ilginci; bundan sonraki ilk mahkeme günlerinin 14 Şubat Sevgililer Günü olması. Çifte yakın kaynaklardan öğrendiğime göre; Yurdal Bey, mahkeme gününe kadar eşi ile aynı evde yaşayıp ilişkilerini değerlendirecekmiş.
Eğer mutluluğu yakalarlarsa, boşanma davasını geri çekecekmiş. Keşke, her iki taraf da zamanında birbirleri hakkında öyle koca koca laflar etmeselerdi! Şimdi ister istemez, ettikleri o koca koca lafları yutmak zorunda kalacaklar!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA