Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şatodaki düğün 3 gün 3 gece sürecek

Sosyetenin en güzel kızlarından Melissa Eliyeşil, 30 Eylül'de muradına ermiş; dünya devi Faber Castell'in veliahdı Charles ile nikah masasına oturmuştu.
Çift, Almanya Stein'daki evlendirme dairesinde mütevazı bir nikahla evlenmişti ama düğünleri, nikahlarının aksine çok görkemli olacak.

MUHTEŞEM BİR GELİNLİK...
Melissa ile Charles, Faber-Castell Ailesi'ne ait, Stein'daki 169 yıllık Neue Schloss'ta (Yeni Şato) üç gün üç gece sürecek bir düğünle evlenecek.
Türkiye'den de ünlü isimlerin davet edildiği düğün, 25 Mayıs Cuma akşamı bir davetle start alacakmış. Cumartesi günü ise, hazırlıklarına başlanan düğün gerçekleşecekmiş.
Pazar günü de yine şatoda bir davet daha verilecekmiş.
Nikahında gelinlik giymeyen Melissa, düğünü için muhteşem bir gelinlik diktiriyormuş. Bu arada İstanbul'un elitleri de, şatodaki davetin 'en şık' ismi olabilmek için modacılarına siparişi vermiş bile. Melissa ile Charles'a ömür boyu mutluluklar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA