Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Toprak'ın son bekar kızı da yuvadan uçuyor

18 Temmuz 2009'da evlendiği, kendisinden 54 yaş küçük üçüncü eşi Nazlıcan Toprak'tan boşanmaya çalışan ünlü işadamı Halis Toprak; son bekar kızının da mürüvvetini görmeye hazırlanıyor! Şimdiye kadar adı hiçbir aşk dedikodusuna karışmayan 8 kızından en küçüğü Mine Toprak da, sonunda beyaz atlı prensini bulmuş. Mine Hanım'ın yaklaşık 7-8 ay önce flört etmeye başladığını öğrendiğim müstakbel eşi, başarılı bir işadamı olduğu söylenen Hakan Ekmekçi'ymiş. Çift, ilişkilerini gözlerden ırak yaşamayı tercih ettiği için şimdiye kadar mutluluklarından haberimiz olmamıştı; ta ki düğün davetiyeleri dağıtılana kadar...

DÜĞÜN ÇIRAĞAN SARAYI'NDA OLACAK
Kısa sürede mutluluklarını resmiyete dökmek isteyen aşıklar, birkaç aylık flörtün ardından Ocak'ta nişan yüzüklerini parmaklarına takmışlar. Arayı çok açmadan da nikah masasına oturmaya karar veren çift; 30 Mart'ta, Çırağan Sarayı'ndaki görkemli bir düğünle vuslata erecekmiş. Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA