Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dünya jet-set'i Emre'yi okuyor

New York jet-set'ine mensup, dünyaca ünlü film yapımcısı, diplomat ve 'The Giving Back Foundation'ın kurucusu Meera Gandhi, 'Giving Back' adlı bir kitap yazdı. Kitabında 53 ünlü ismin hikayelerinden yola çıkarak, 'The Giving Back Foundation'ı anlattı. U2'nun solisti Bono, Donna Karan, Cherie Blair, Prens William, Prens Harry gibi ünlülerin yer aldığı kitapta Türkiye'den de bir isim var; o da Emre Ertürk... Gandhi, bugünlerde dünya jetset'inin elinden düşürmediği kitapta, 'Emre NY' markasıyla New York sosyetesi ve Hollywood yıldızlarına çanta tasarlayan Emre Ertürk'ün hikayesini de anlatmış.

İSTANBUL'UN ELİTLERİ GANDHI İLE TANIŞACAK
Gandhi, kitabın tanıtımı için 27 Mart'ta İstanbul'a gelecekmiş. Dünya jetset'inden isimleri ve basını da peşine takıp gelecek olan Gandhi için Emre Ertürk ile Nilgün Çolak'ın bir davet vereceğini öğrendim. İstanbul'un elitleri, 27 Mart gecesi Pera Palace'ta verilecek bu davete kilitlenmiş durumdaymış. Çünkü Meera Gandhi ve beraberinde gelecek dünya jet-set'iyle tanışma fırsatını kaçırmak istemiyorlarmış. Bu arada Hilton Ailesi'nden isimlerin de gelmesi beklenen davete çağrılmak için araya hatırı sayılır dostlar koyanların olduğu bile kulağıma geldi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA