Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bayramda dostlarını ağırladılar

Ünlü armatör Eşref Cerrahoğlu ve eşi Fulya Hanım, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri 'Yaza Veda Yemeği'nin 14'üncüsünü bu yıl bayramın birinci günü verdiler. 40 aile dostu yemeğe katıldı

Geçen hafta bayram tatili nedeniyle dünyanın dört bir yanına dağılan İstanbul'un elitleri, bayram bitmesine rağmen tatillerine hız kesmeden devam ediyorlar.
Hayalet şehir kıvamına bürünen İstanbul'da haftalardır davet anlamında yaprak kıpırdamazken; İstanbul'un elitlerinin büyük bir çoğunluğu rotayı Bodrum'a çevirmişti.
Türkiye'nin ilk armatörlerinden Eşref Cerrahoğlu ile eşi Fulya Hanım da, her yıl Bodrum Gündoğan'daki yazlık evlerinde düzenledikleri geleneksel 'Yaza Veda Yemeği'nin 14'üncüsünü bu yıl Ramazan Bayramı'nın birinci gününe denk getirdiler.

ONUR KONUĞU RAHMİ KOÇ'TU
Cerrahoğlu çiftinin yaklaşık 40 yakın aile dostunun katıldığı davetin onur konuğu ise, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'tu. Rahmi Bey, teknesi Nazenin V ile Gündoğan koyuna demirleyerek yemeğe katıldı. Evin bahçesinde düzenlenen kokteylle başlayan davet, ardından yemekle davet etti. Şarkıları ile gönüllerde taht kuran Mr.
Cool ise, Eşref-Fulya Cerrahoğlu'nun misafirlerine müzik ziyafeti çekti. Eşrefoğlu çiftinin örnek ev sahipliğindeki davet, gece yarasına kadar sürdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA