Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

6.5 milyon €'luk yeni cicisini suya indirmiş!

Garanti Bankası'nda 20 milyar dolarlık aktifi yönetirken, hayatta yapmak istediklerini, sağlığı müsaade ettiği zamanda yapabilmek için 55 yaşında emekli olan Akın Öngör, hobilerinin peşinden koşmaya devam ediyor. Tam bir deniz tutkunu olan; 2003'te Atlantik Okyanusu'nu, 2007'de de Pasifik Okyanusu'nu kat eden Akın Bey'in kendisine dillere destan yeni bir motor yat yaptırdığını duymuştum. Yaklaşık iki yıl önce, explorer yatların Türkiye'deki öncü mimarı olan, 'Bartender' adlı teknesiyle dünyada yat sektörünün Oscar'ı sayılan Gold Neptun ödülünü alan Rıza Tansu'ya yeni cicisini sipariş eden Akın Bey, geçen ay muradına ermiş.

İÇİNDE ÖZEL SPOR SALONU BİLE VAR...
Akın Öngör, 34 metrelik 'Only Now' adını verdiği herkesin dilindeki motor yatını teslim alır almaz, eşi Gülin Hanım'ı alıp Yunan Adaları'na test sürüşüne gitmiş. Geçen hafta da Bodrum'da dostlarını ağırlamışlar.
Alt güvertesinde bulunan geniş ana suiti ve iki duble misafir kabiniyle altı misafire ev sahipliği yapan 'Only Now'un asıl en çok konuşulan yeri, devasa spor salonu.
Ekstra duble kabine dönüşebilecek şekilde tasarlanan gymnasium'un yanında, ana güvertedeki yaşama alanı kıç güvertesine açılarak alana daha ferah ve açık hissiyat veriyormuş. 'Only Now'un iç tasarımı da dillerde.
Akın ve Gülin Öngör çifti, iç tasarımda tersane ile birlikte çalışmışlar.
Gülin Hanım, yeni cicilerini ev gibi dekore etmiş. 50-60'ların retro mobilyaları ile dekore edilen motor yatın içinde ciddi anlamda sanat eserleri de mevcutmuş. Umarım yeni motor yatlarını iyi günlerde kullanırlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA