Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

2012 panoraması

2012 yılında bu sayfadan çıkıp gündeme damga vuran 20 özel haberden ilk 10'unu dün sizinle paylaşmıştım. Bugün de sıra diğer 10 haberde:

1 Ağustos 2012
MİRKELAM SABANCI'YA KOŞTU!
Şarkıcı Mirkelam ile Sabancı Ailesi'nden Aysen Sabancı'nın aşk yaşadığını Türkiye benim haberimle öğrendi. Aşıkların fotoğrafları da çok konuşuldu.

13 Eylül 2012
UNUTULMAZ ŞARKILARINI KENDİSİ UNUTTU
Türk popunun ilk kadın söz yazarı Fikret Şeneş'in Alzheimer olduğunu öğrenince sizlerle paylaştım. Bu haber müzik dünyasını ve sevenlerini çok üzdü.

17 Ekim 2012
SARIGÜL'ÜN EX EŞİ GİZLİCE EVLENDİ
Mustafa Sarıgül'ün ex eşi Aylin Kotil'in, kendinden dokuz yaş küçük spor eğitmeni Çağlar Yıldırımer ile gizlice evleneceğini yazdım ve ardından da düğün fotoğraflarını ortaya çıkardım.

28 Ağustos 2012
AYAK ÖPTÜREN AŞK
Sosyetenin ünlü ismi Zeynep Mutlu'nun oyuncu sevgilisi İlker İnanoğlu'nun Bodrum'da teknede ayağını öptüğünü yazmam, köşe yazılarına bile konu oldu.

15 Ağustos 2012
GS BAŞKANI GİZLİCE EVLENMİŞ
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Yunan sevgilisi Fani Hanım ile üç yıl önce gizlice evlendiğini ortaya çıkardım. Bu haberim spor medyasında da gündem olmuştu.

8 Aralık 2012
CEM UZAN'IN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI
Cem Uzan, Fransız Fanny Blanchelande ile Paris'te üçüncü kez nikah masasına oturdu. Nikah ve kutlamadan özel fotoğrafları, Türkiye sadece bu köşede gördü.

17 Ağustos 2012
KİBAR'IN OĞLUNA SAĞIR EDEN DAYAK
Aysun Kibar'ın oğlu Emre Öztemir'in Anjelique'te güvenlik elemanlarından dayak yiyip sağır olduğunu ve Amerika'ya tedaviye gittiğini yazınca herkes çok üzülmüştü.

7 Aralık 2012
AVŞAR 'ORMAN'DA MUTLULUK ARIYOR
Sadettin Saran'dan ayrıldıktan sonra aşk orucuna giren Hülya Avşar'ın, yaz sonunda eşinden boşanan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile aşk orucunu bozduğunu yazınca; diğer gazeteler bile alıp bu haberimi kullandı.

24 Ağustos 2012
60 YAŞINDA 6. KEZ BABA OLACAK
60 yaşında olan İbrahim Tatlıses'in, eşi Ayşegül Hanım'ın hamile olduğunu ilk ben yazdım ve bu haber magazin dünyasına bomba gibi düştü.

19 Aralık 2012
ARDA'NIN KIZ İSTEME VE NİŞAN DETAYLARI
Milli futbolcumuz Arda Turan'ın oyuncu sevgilisi Sinem Kobal'ı istemeye gideceğini, devamında nişan yüzüğü takacaklarını ve iki nişan kutlaması yapacaklarını herkes benden öğrendi. Ben adres verdim basın da takip etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA