Çeşme Alaçatı'nın en popüler restoranlarından Tapu'nun sahibi olan İzmirli işletmeci Erhan Görücüoğlu'nun İstanbul'da da iddialı bir restoran açtığını öğrendim. İzmir ve Çeşme'de birçok mekana imzasını atan genç işletmeci, Anavutköy'de Zıpkın adıyla bir balık restoranı açmış. Tesadüfen keşfettiğim Zıpkın, ilk başta modern ve şık dekorasyonu ile dikkat çekiyor. Asıl özelliği ise; Ege'ye has mezeleri ve kendine has deniz mahsulleri... Atom adlı mezesini, karışık deniz mahsullü spagettisini ve ahtapot tandırını özellikle denemenizi öneririm. Boğaz manzarasında farklı bir balık restoranı deneyimi yaşamak isterseniz, Erhan Görücüoğlu'nun Zıpkın'ını mutlaka deneyin...