Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Neslişah'ın imdadına Cem Hakko yetişmiş

Neslişah Alkoçlar ile oyuncu Engin Altan Düzyatan, cumartesi günü evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Ancak öğrendim ki, sonu çok mutlu bitse de nişanda ciddi bir kabus yaşanmış!
Daha doğrusu kabusu yaşayan, müstakbel gelin adayı Neslişah Alkoçlar olmuş. Çünkü, Alkoçlar'ın nişan töreninde giymek için ünlü modacı Tuvana Büyükçınar'a diktirdiği elbisesi, tam da sıra yüzük merasimine geldiğinde yırtılıvermiş!

VAKKO'YU AÇTIRTIP ELBİSE GETİRTMİŞ
Elbisesi giyilemeyecek kadar yırtılınca morali çok bozulan ve ağlamaklı bir halde odasına çıkan Alkoçlar'ın imdadına, konuklar arasında olan Cem Hakko yetişmiş. Nişana hayat arkadaşı Ronit Gülcan ile giden Cem Bey, Alkoçlar'a dert etmemesini söyleyip anında bir çözüm bulmuş. Cem Bey, kapalı olan Vakko Nişantaşı mağazasını açtırıp Alkoçlar'ın bedenine uyabilecek birkaç elbise getirtmiş. Neslişah Alkoçlar, Cem Bey'in getirttiği elbiselerden Herve Leger imzalı olanını giyip nişan yüzüklerini takmak üzere salona dönmüş.
Cem Hakko'nun yaptığı bu jest için ne desem boş; bravo doğrusu...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA