Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler bayramı nerede geçirecek?

Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan elitlerimizin bu kez de Allah yüzlerine güldü! Geçen cuma günü itibariyle havalimanına akın eden ünlü isimlerden bazılarının bayram tatili çoktan başladı bile. Bazıları da tatilin startını bugün verecek. Böyle uzun bir tatili yakalayınca, pek çoğu tercihini yurt dışından yana kullandı; hatta kıtalararası gidenler bile var. Ege sahillerini tercih edenlerin yanı sıra şehirde kalıp İstanbul'un sakinliğini yaşamayı planlayanlar da azımsanmayacak kadar çok. İşte İstanbul'un elitlerinin tatil rotaları...

BAYRAMDA AYRILAR!
Mustafa Koç, yakın arkadaşları Serdar Cümbüş ve Kaya Ersu ile Endonezya'ya dalışa gittiği için bayramı ailesinden ayrı geçirecek. Caroline Hanım da, kızlarıyla teknelerine atlayıp Bodrum ve Göcek koylarını gezecekmiş.

NEW YORK'TA ROMANTİZM!
Forbes'a göre Türkiye'nin 52'nci zengini olan Yalçın Sabancı'ya ilk torun mutluluğunu yaşatan İlhan-Pınar Sabancı çifti, bayramı New York'ta geçiriyor. 1.5 yaşındaki oğulları Yalçın'ı, babaanne ve dedesi Yalçın-Neslihan Sabancı'ya bırakan çift, baş başa romantik bir tatil yapıyor.

GELENEK BOZULMADI
Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, bu bayram tatilini de eşi Volkan Bey ile Bodrum'da ailesiyle geçiriyor.

İSTANBUL'DA NÖBETÇİ KALDILAR!
Elitlerden, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler de yok değil tabii. Elif Dürüst, Neşet-Şirin Yalçın, Hakan- Banu Çarmıklı, İzzet-Didem Antebi, bayram tatilinde İstanbul'da kalmayı tercih eden ünlü isimlerden bazıları...

YİNE DENİZ VE GÜNEŞ
Acar Ailesi, neredeyse bütün bir yaz, Güney ve Ege sahillerinde deniz ve güneşin tadını çıkararak geçirdi. Acarlar, bayram tatilinde de Miami'yi tercih etmiş.

UZAK BİR ROTA SEÇTİLER
Farklı destinasyonlara gitmeye bayılan Etel- Rober Baler çifti ve çocuklarının bu seferki rotası, Kamboçya ve Vietnam olmuş.

BAŞ BAŞA GÖCEK
Geçen hafta evliliklerinin üçüncü yıldönümünü kutlayan Sadettin- Emek Saran çifti, önceki evliliklerinden olan çocuklarını İstanbul'da bırakıp baş başa Göcek'e tatile gitti.

ÇEŞME'DEN VAZGEÇMİYOR
Sevilen oyuncu Demet Akbağ, tam bir Çeşme tutkunu. Bu bayram tatilini de eşi Zafer Çika ve oğulları Ali ile Çeşme'deki evlerinde geçirecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA