Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mecburen ayrılmışlar!

Ayrılık dedikodularının aslı ortaya çıktı

Ömer-Arzu Sabancı çiftinin ortanca oğulları Hakan ile Ender-
Gülşah Alkoçlar çiftinin küçük kızları Aslışah, yazın son günlerinde birbirlerine abayı yakmışlardı. Ancak Ağustos ortasında flört etmeye başlayan aşıkların daha cicim aylarında aralarına ayrılık girdiğini öğrendim! Bu arada sağda- solda aşıkların ayrıldıklarına dair dedikodular dolaşıyor ama kesinlikle dedikoduların aslı astarı yok. Sadece mecburiyetten kıtalararası bir ayrılık yaşıyorlar!

LONDRA'DA BULUŞACAKLAR
Çocukluktan arkadaş olan Aslışah ile Hakan, Emir Bahadır'ın Göcek'teki doğum günü kutlamalarında yakınlaşmış, arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü.
Ardından aşıklar, Hakan'ın ağabeyi Hacı Sabancı'nın teknesinde Bodrum'da tatil yapmış ve sonra da aşklarını İstanbul'a taşımışlardı. Öğrendim ki, geçtiğimiz yıl Boston Tufts Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Hakan, bir gemi şirketinde üç ay staj yapmak için New York'a gitmiş.
Londra'da ekonomi öğrenimi gören Aslışah da, okulunun açılması ile Londra'ya dönmüş. Bir süre aşklarını kıtalararası yaşayacak olan aşıkların hasreti, 1 Ekim'de bitecekmiş. Çünkü Hakan Sabancı, Londra'ya sevgilisini ziyarete gidecekmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA