Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Saat ve mücevher müzayedesi yapacak

'Boynuz kulağı geçer' diye boşuna söylememiş atalarımız! İşte size güzel bir örnek daha... Türkiye'de sanata katkılarıyla tanınan Portakal Ailesi'nin dördüncü kuşak temsilcisi Maya Bitargil; babası Raffi Portakal'ın yanında yetiştiği müzayedecilik işinde yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.
Maya Hanım, 16 Aralık'ta St. Regis'te Türkiye'nin ilk mücevher ve saat müzayedesini düzenleyecek.

77 ESER SATIŞA ÇIKACAK
Maya Bitargil, herkesin merakla beklediği yeni müzayedesinde; Van Cleef&Arpels, Boucheron, Chopard, Audemars Piguet ve Bvlgari gibi dünyaca ünlü markaların mücevher ve saatlerinin yer aldığı üç farklı koleksiyondan oluşan 77 eseri açık artırmayla satışa sunacak. Paris Bizans Koleksiyonu ağırlıkta olan Chanel'in özel yapım mücevherlerinin de yer aldığı müzayedede, kadınların kıran kırana bir yarışa gireceğine hiç şüphem yok.
Türkiye'nin ilk çanta ve yedi gün yedi gece süren 'sessiz müzayede'sini düzenleyen ve adından övgüyle bahsettiren Maya Portakal Bitargil, yine çok ses getirecek bir ilke imza atacak gibi görünüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA